Ingezonden persbericht


Albelli benoemt drie nieuwe managers

Amsterdam, 23 juni 2008 â¤* Albelli, de inspirerende website en maker van fotoboeken, heeft drie nieuwe managers benoemd. Albelli is het nieuwe wereldwijde consumentenmerk van Albumprinter.nl. Valentine van der Lande (29) wordt E-commerce Manager, Jacques Geijsen (41) Manager CRM en Daniël Scheijen (31) Sales & Marketing Manager Benelux.

Valentine van der Lande is in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor het genereren en converteren van traffic via de online marketingkanalen van albelli. Zij wordt verantwoordelijk voor het genereren van traffic via Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), affiliates, online partners en banners. Daarnaast houdt Van der Lande zich bezig met de ontwikkeling van de huidige en nieuwe albelli-websites. Voordat ze bij albelli in dienst kwam, werkte Van der Lande voor Objekt Magazine, Bol.com en Telegraaf Media Nederland.

Jacques Geijsen is als Manager CRM bij albelli verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de klantcontactmomenten. Daarnaast bepaalt hij in hoeverre de klantcontacten bijdragen aan een al dan niet positieve klantervaring. Voor de overstap naar albelli werkte Geijsen bij onder ander Philips, Kodak en Sony.

Daniël Scheijen wordt als Sales & Marketing Manager Benelux verantwoordelijk voor de introductie en naamsbekendheid van het merk albelli in de Benelux. Daarnaast verzorgt hij partnerships met sterke merken, implementeert hij effectieve saleskanalen en ontwikkelt hij concepten voor belangrijke fotomomenten. Voorheen werkte Scheijen voor Tele2 Nederland, Tele2 Europa en Continental Europe.

'We zijn ontzettend blij met deze drie aanwinsten. Stuk voor stuk zijn het gedreven en talentvolle personen. Met de kennis die Scheijen, Van der Lande en Geijsen in hun vorige functies hebben opgedaan, vullen ze elkaar heel goed aan. En belangrijker nog, hun ervaring sluit naadloos aan bij onze ambities om wereldwijd de grootste leverancier te worden van hoogwaardige fotoboeken. Samen met de rest van het albelli-team zullen ze de motor vormen achter de groei van albelli de komende jaren', zegt Martijn Groot, Commercieel Directeur van albelli.

###

Over albelli

Albelli is het consumentenmerk van Albumprinter. Het is momenteel beschikbaar in Duitsland en de Verenigde Staten. Binnenkort volgen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en België. Albumprinter werd in 2003 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in New Jersey en San Francisco. Albumprinter BV is een toonaangevende leverancier van fotoboeken, waarbij het onder meer zorgt voor de software, druk, afwerking, marketing, fulfillment en klantenservice. Meer informatie is te vinden op www.albelli.com.



Ingezonden persbericht