Ingezonden persbericht


Albumprinter introduceert albelli en verbetert fotoboeksoftware

Amsterdam, 23 juni 2008 â¤* Albumprinter B.V., een van de grootste producenten ter wereld van fotoboeken via het internet, introduceert zijn internationale consumentenmerk albelli in Nederland. Met de introductie volgt ook direct een vernieuwde en verbeterde softwareversie voor het creëren van persoonlijke fotoboeken. Iedereen die zijn/haar eigen digitale foto's direct in een fotoboek wil plaatsen en een eigen verhaal wil vertellen, kan de albelli photo book creator vanaf nu eenvoudig installeren.

Alle verbeteringen en nieuwe mogelijkheden komen voort uit ideeën en tips van gebruikers. De indeling is overzichtelijker en de vormgeving verbeterd. Hierdoor is het nog makkelijker en leuker om persoonlijke fotoboeken, kalenders en agenda's te maken.

Circa 150 nieuwe mogelijkheden en verbeteringen voegde albelli toe aan zijn nieuwste programma. Een greep uit de mogelijkheden met de nieuwe albelli photo book creator.


* Een balk bovenaan het beeldscherm laat zien bij welke stap de gebruiker is (bijvoorbeeld fotoboek kiezen, foto's selecteren, fotoboek bestellen).
* De gebruiker kan vanaf meerdere locaties op zijn/haar pc foto's of zelfs complete mappen met foto's heel eenvoudig naar een verzamelscherm slepen.
* Door een vinkje bij de foto's in het linker selectiescherm ziet de gebruiker welke foto's hij/zij al gebruikt heeft.
* Met 'Automatisch vullen' berekent het programma op basis van het totaal aantal geselecteerde foto's automatisch het aantal pagina's voor het mooiste boek. Hierbij wordt rekening gehouden met staande en liggende foto's. Zo kan in slechts enkele minuten een hoogwaardig fotoboek ontworpen worden.
* De gebruiker kan op elke willekeurige plek in het fotoboek pagina's toevoegen, waardoor de chronologie niet in gevaar komt.
* De prijs is continu zichtbaar en past zich automatisch aan bij aanvullende keuzes.
* Met albelli is het mogelijk je eigen lay-out permanent als format op te slaan.

'In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om alle ideeën en tips van onze gebruikers te inventariseren en vervolgens daadwerkelijk om te zetten in een nieuw programma', zegt Martijn Groot, Commercieel Directeur van albelli. 'Juist door te luisteren naar onze gebruikers, zijn we in staat de kwaliteit van de albelli photo book creator optimaal te laten aansluiten bij hun wensen. Met het nieuwe programma verlagen we voor iedereen de drempel om een uniek en persoonlijk fotoboek te maken.'

Wil je als redactielid zelf een keer ervaren hoe je een albelli-fotoboek maakt? Neem dan contact op met onderstaande personen voor een persoonlijke code waarmee je gratis een fotoboek kunt maken.

###

Over albelli

Albelli is het consumentenmerk van Albumprinter. Het wordt momenteel aangeboden in Duitsland, de Verenigde Staten, België. Binnenkort volgen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Albumprinter werd in 2003 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in New Jersey en San Francisco. Albumprinter B.V. is een toonaangevende leverancier van fotoboeken, waarbij het onder meer zorgt voor de software, het afdrukken en de verwerking, marketing, fulfillment en klantenservice. Meer informatie is te vinden op www.albelli.nl.

Voor meer informatie en hoge-resolutie beeldmaterialen:

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Stella Jansen en Hilde van Dijk

E-mail: albelli@lvtpr.nl

Tel.: +31 (0)30 65 65 070

Mob.: +31 (0)6 1850 1751