Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Laren/Den Haag, 23 juni 2008

SNP HOLDING START HAAGS COMMUNICATIEADVIESBUREAU
SNP Den Haag brengt beleid in beeld bij burger

SNP Holding, de houdstermaatschappij van René Stokvis Producties, 625 TV Producties, TVBV, S&V Fiction en nieuwe media-bedrijf Studio Joyo, start per 23 juni 2008 een nieuw bedrijfsonderdeel: SNP Den Haag, bureau voor beleid in beeld. SNP Den Haag biedt advies en ondersteuning aan overheden en (non-profit)organisaties op het gebied van crossmediale en interactieve communicatie. Roderik Potjer (31) is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast is Jasper Stokvis (38), Directeur Commerciële Zaken SNP Holding, nauw betrokken bij het bureau.

Roderik Potjer: ,,Steeds meer realiseren de overheid en (non-profit)organisaties zich dat zij klantgerichter moeten denken en handelen. Communicatie is daarom onderdeel van het beleid. De instanties zijn zich bewust van het belang vóór, tijdens en na de totstandkoming van beleid oor en oog te hebben voor de mening van burgers. Om een dialoog op gang te brengen, is het van belang hen daadwerkelijk te bereiken, en te beraken. En dat is niet altijd even makkelijk; grote groepen zijn nauwelijks betrokken en geïnteresseerd. De inzet van de juiste crossmediale en interactieve middelen kan dit verhelpen. Dankzij haar uitgebreide netwerk en kennis van zowel de 'Haagse' als de 'Hilversumse' wereld weet SNP Den Haag hoe."

De uitzonderlijke combinatie van een bureau gevestigd in het hart van politiek en bestuurlijk Den Haag en een moedermaatschappij met toonaangevende kennis en ervaring in de media- en communicatiewereld biedt overheden en (non-profit)organisaties unieke kansen om hun boodschap op aansprekende en doelgerichte wijze over het voetlicht te brengen.

Voor zijn aantreden bij SNP Den Haag was Roderik Potjer werkzaam als hoofd communicatie en kabinet bij de gemeente Wassenaar. Als lobbyist voor een Haags adviesbureau deed hij veel ervaring op in het landelijke openbaar bestuur en de politiek. In 2002 was Roderik nauw betrokken bij de organisatie van de verkiezingscampagne van een grote politieke partij. Roderik studeerde HBO Communicatie in Groningen.

Directeur Commerciële Zaken van SNP Holding Jasper Stokvis begon zijn carrière bij het crossmediabedrijf in 1999 als Manager Commerciële Zaken. In die hoedanigheid zette hij onder andere de toonaangevende non spot- en branded contenttak op.

SNP Den Haag is gevestigd in het hart van Den Haag, aan de Parkstraat 15-25. Binnenkort meer informatie op www.snpdenhaag.nl.

Over SNP Holding

SNP Holding is één van de grootste contentproductiebedrijven van Nederland. SNP Holding is gespecialiseerd in crossmediale en interactieve communicatie, corporate video's en events. Tot de bedrijfscombinatie behoren René Stokvis Producties, TVBV, 625 TV Producties en S&V Fiction. Ook is SNP Holding aandeelhouder van nieuwe media-bedrijf Studio Joyo. SNP Holding is sterk in non-spot- en branded contentproducties, waarbij crossmediale concepten op basis van de communicatiedoelstellingen van de klant worden ontwikkeld. Gezamenlijk produceren de bedrijfsonderdelen van SNP Holding jaarlijks gemiddeld 30 verschillende titels. Voorbeelden hiervan zijn: Lijst 0, Stemwijzer, Kies Beter, Strijd tegen Littekens, Samen tegen Kanker, Ik Vertrek, Onverwacht Bezoek, Grenzeloos Verliefd, Schatjes, Ons Een Zorg, Ingang Oost, Juliana, De Confrontatie, Omdat Ik Het Zeg en De Leescoupé.