Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 11417b.gif

23 juni 2008

FINALISTEN STUDENTENAWARDS BEKEND

Vandaag zijn de finalisten van de Studentenawards bekendgemaakt. Na een spannende halve finale is nu de finale begonnen. 6 studentenhuizen uit heel Nederland strijden om de titel Studentenhuis van het Jaar; 3 mannelijke en 3 vrouwelijke studenten maken nog steeds kans op de felbegeerde titel Student of the Year 2008.

STUDENT OF THE YEAR
De Student of the Year verkiezing is een zoektocht naar de student en studente die als beste Beauty & Brains combineert. Na een felle halve finale zijn nu 3 mannelijke en 3 vrouwelijke studenten door naar de finale. Dit zijn:

Hans Klis uit Leiden Esther Weijkamp uit Den Bosch Alain Nillesen uit Rotterdam Daniella van Duren uit Zwolle Leon Hoevenaars uit Eindhoven Carola Meijer uit Leeuwarden

Tijdens de finale krijgen de studenten een professionele fotoshoot, een reporteropdracht voor Giel Beelen en een schrijfopdracht. De studenten strijden om een all inclusive vakantie voor 2 personen naar Turkije, een castingcontract, een maatpak ter waarde van 550 euro en een lingeriesetje van Marlies Dekkers.

STUDENTENHUIS VAN HET JAAR
Tijdens deze spraakmakende verkiezing strijden studentenhuizen uit heel Nederland om de titel Studentenhuis van het Jaar. Na de halve finale zijn nu 6 studentenhuizen door naar de finale. Dit zijn:

De Borstenburgers uit Amsterdam Huize Frits uit Utrecht Huize de Babbelbox uit Rotterdam Huize B52 uit Arnhem Huize Hookipa uit Enschede Huize Mooi roze is niet lelijk uit Zwolle

De huizen kunnen elkaar uitschakelen tijdens een battle. Tijdens de battle strijden steeds 2 huizen tegen elkaar, waarna er telkens 1 afvalt. Dit bepaalt welke 3 huizen een podiumplaats krijgen tijdens het finalefeest op 10 juli. Het huis met de meeste stemmen wint een weekend in een vakantiepark, aangeboden door Vakantiepunten.nl.

FINALEFEEST

Op donderdag 10 juli zal de ontknoping plaatsvinden van de Studentenawards. Tijdens dit spetterende feest, dat plaatsvindt in Odeon in Amsterdam, worden zowel de Student of the Year award als de Studentenhuis van het Jaar award uitgereikt. Studenten kunnen online kaarten winnen voor dit feest. Hitmeister D, Brian S en Victor Coral zullen die avond achter de draaitafels staan.

STUDENTEN.NET

Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 230.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0