Toeristische bezienswaardigheid


EGYPT, 20080623 -- Wat gebeurt er op dit moment in Egypte? Wat is een excursie waard? Nieuwe excursie-ideeën, festivals... Ontdek de toeristische bezienswaardigheden van Egypte, Nijlcruises, safari's, het oude Egypte, de piramiden en steden als Caïro, Luxor en Alexandrië - een reis naar Egypte organiseren

De Wonderen van de Pelgrimstocht voor Wereldvrede: van de Piramides van Giza tot Petra

Dit jaarlijkse yogafestival, dat reeds voor de derde keer plaatsvindt, kreeg dit jaar de naam "De Wonderen van de Pelgrimstocht voor Wereldvrede: van Giza tot Petra" en gaat op 30 mei in Egypte van start om op 7 juni in Petra, Jordanië, te eindigen. Het festival begint in Giza in de streek van de piramides waar er aan de Cheops-piramide (Khufu) een speciale ceremonie zal plaatsvinden naast de gewone yoga-activiteiten en -sessies van het festival. Het yogafestival houdt twee dagen halt in Egypte voor het verder trekt naar de Dode Zee in de Jordanië.

Op het programma staan een brede waaier aan yogalessen en -sessies, lezingen en dagelijkse workshops, maar ook een aantal gezondheids- en schoonheidstips van internationaal gerenommeerde leden binnen de yogagemeenschap. Naast het promoten van de spiritualiteit en de oude yogaleer, is het festival bedoeld om de stress van het moderne leven weg te werken. Het festival biedt speciale programma's en cursussen voor vrouwen en kinderen, en biedt ook voorzieningen voor mensen met bepaalde medische behoeften.





CVFM