Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bol.com sluit hernieuwd contract met Accountor Group voor digitale verwerking facturen

Utrecht, 23 juni 2008 - Accountor Group, de grootste dienstverlener op het gebied van financieel management in Noord-Europa, meldt dat haar Nederlandse vestiging het contract van Accountor Group met Bol.com voor het verzorgen van hun inkomende facturen, heeft hernieuwd. Bol.com brengt al sinds 2002 een deel van haar bedrijfsactiviteiten onder bij Accountor Group. Bol.com is de grootste Nederlandse online verkoper van boeken, cd's, dvd's en elektronica.

"We zijn heel blij met de kwaliteit van de door Accountor Group geleverde diensten. En met de ondersteuning die zij ons daarbij bieden. We willen ons outsourcingscontract dan ook graag verlengen", zegt Huub Vermeulen, operationeel directeur van Bol.com.

Bol.com laat een indrukwekkende groeicurve zien van 40-60% per jaar. Deze groei vraagt om efficiënte processen die naadloos aansluiten op de toename in transacties en ten behoeve van een evenwichtige cashflow zorgen voor een snelle ontvangst van openstaande facturen. Gedurende de afgelopen zes jaar heeft Bol.com ervaren, dat zij kan vertrouwen op de expertise en efficiency van Accountor's dienstverlening.

"Wij willen ons helemaal richten op onze corebusiness. Outsourcing van supportactiviteiten is dan een logische stap. Als partner kozen wij voor Accountor Group, dé voorloper in het digitaliseren van financieel-managementdiensten. Dankzij hun top-expertise en state-of-the-art applicaties verlopen onze processen zeer efficiënt. Als groot internationaal bedrijf zijn zij bij uitstek in staat hun producten optimaal te ontwikkelen en zeer flexibele en up-to-date oplossingen te bieden. De zorg en toewijding waarmee zij elke dag tienduizenden facturen voor ons verwerken, is moeilijk door anderen te evenaren", aldus Huub Vermeulen van Bol.com.

"We zijn er heel trots op een sleutelrol te kunnen vervullen voor Bol.com, één van de grootste online retailers in mediagerelateerde producten, en op het vertrouwen dat zij ons schenken. We zijn blij een substantiële bijdrage te mogen blijven leveren aan het succes van Bol.com door hen te ondersteunen met onze financieel-managementdiensten", zegt Mick Leonhardt, algemeen directeur van de Nederlandse vestiging van Accountor Group.

*****************************************

Accountor Group is de grootste Noord-Europese dienstverlener op het gebied van financieel management, digitale facturatie, accounting en loonadministratie. Accountor Group biedt klanten vrijheid om te presteren door accurate informatievoorziening via effectief en efficiënt financieel management en accountancydiensten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Helsinki, Finland. Accountor Group heeft vestigingen in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Rusland, Oekraïne, de Baltische staten en Nederland. Meer dan 15.000 organisaties deden in de afgelopen zestig jaar een beroep op de expertise van Accountor Group. 1400 professionals zorgen momenteel voor grote, middelgrote en kleine bedrijven uit tal van specifieke branches in de particuliere en publieke sector. http://www.accountorgroup.nl/



Ingezonden persbericht