OPG Groep N.V.

Persbericht
Utrecht, 23 juni 2008

OPG benoemt Frank de Moor tot lid van de Raad van Commissarissen

Tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders is de heer Frank de Moor (1962) vandaag benoemd tot nieuwe commissaris van OPG Groep N.V..

Als bestuursvoorzitter van de beursgenoteerde MacIntosh Retail Group beschikt Frank de Moor over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van internationale retail. Daarnaast vervult hij diverse nevenfuncties. Zo is hij Commissaris bij de Sligro Food Group N.V., lid van het Dagelijks Bestuur van de Raad Nederlandse Detailhandel, lid van de Raad van Toezicht Retail Instituut Nederland, lid van de Raad van Bestuur Electronic Commerce Platform en lid van het Bestuur Stichting Leerstoel Detailhandelsmarketing.

Met de benoeming van de heer De Moor bestaat de Raad van Commissarissen uit zes leden, te weten de heer Van Duyne (voorzitter) en de heren Visser, Van Bakel, Van den Goorbergh, Huibers en De Moor.

Wij zijn ervan overtuigd dat de heer De Moor met zijn de brede ervaring en expertise op retailgebied een waardevolle versterking zal vormen van onze Raad van Commissarissen.




OPG Groep N.V.