Ingezonden persbericht


Juni 2008

Start verkoop Nautisch Centrum Scheveningen groot succes

Naast het vrijgekomen gebied van de Norfolkline, aan de Tweede Binnenhaven van de mondaine badplaats Scheveningen, verrijst binnenkort Nautisch Centrum Scheveningen. Na een intensief ontwikkelingstraject van Fortis Vastgoed Ontwikkeling, Malherbe de Juvigny Vastgoed en Meeuwisse MBP Beheer BV vond op zaterdag 21 juni tijdens een druk bezochte informatiedag de start verkoop plaats van de 68 luxe recreatieappartementen. De belangstelling was overweldigend.

De belangstellenden werden uitgebreid geïnformeerd over de maar liefst 25 verschillende appartementtypen, die schuil gaan achter de verschillende gevels van de door KOW Stedenbouw & Architectuur ontworpen gebouwen. De locatie van de riante twee-, drie- of vierkamerappartementen en exclusieve penthouses is met recht uniek te noemen. De uitgestrektheid van de Noordzee aan de ene kant. De entourage van de nieuwe jachthaven aan de andere kant. Met het strand, de boulevard en Scheveningen-Dorp op steenworp afstand en het centrum van Den Haag dichtbij maakt dit de recreatieappartementen bij uitstek geschikt voor recreatief gebruik of voor tijdelijke huisvesting van expats. Roompot Vakanties, één van de grootste aanbieders van vakantieverblijven in Nederland en Duitsland, gaat de recreatieappartementen verhuren.

Aan de havenzijde van het gebouw komen diverse horecagelegenheden, winkeltjes en een fitnesscentrum. Naast de appartementen ligt het Zeilcentrum Scheveningen, waar watersport gerelateerde bedrijven en winkels zijn ondergebracht. De realisatie van Nautisch Centrum Scheveningen, geeft een unieke impuls aan het Scheveningse havengebied. De transformatie van dit gebied is voor de gemeente Den Haag, die zich in de toekomst verder wil ontwikkelen als internationale stad aan zee, een belangrijke stap.

Nautisch Centrum Scheveningen is een project van Fortis Vastgoed Ontwikkeling, Malherbe de Juvigny Vastgoed en Meeuwisse MBP Beheer BV. De verkoop is in handen van Orisant Leisure, Middelburg en Nadorp Makelaars, Den Haag. Verhuur appartementen door Roompot Vakanties.



Ingezonden persbericht