Ingezonden persbericht


Persbericht

Jeroen van Hooff (Randstad Callflex) nieuwe voorzitter NCCA

Amsterdam, 23 juni 2008--- Het bestuur van de Stichting Nationale Contact Center Awards (NCCA) heeft Jeroen van Hooff tot nieuwe voorzitter benoemd. De directeur van Randstad Callflex volgt Hans Bach op, die sinds de oprichting van NCCA als voorzitter actief was.

Na ruim 10 jaar leiding te hebben gegeven aan de Stichting Nationale Contact Center Awards draagt Hans Bach de voorzittershamer over aan Jeroen van Hooff van Randstad Callflex. Bach, directeur van adviesbureau Call'm, blijft wel aan als bestuurslid. Van Hooff, die door de bestuursleden van de Stichting unaniem werd gekozen, is vereerd met zijn nieuwe positie: "Onder voorzitterschap van Hans Bach zijn de Awards uitgegroeid tot de meest prestigieuze vakprijs op het gebied van contact centers. De animo om een prijs te winnen is enorm en de blijdschap na het behalen van een Award nog veel groter. Het gala, waar de Awards worden uitgereikt, is veruit het grootste evenement van contact center Nederland".

Van Hooff (37) beschouwt zichzelf als een voorzitter met een missie: "Ik zie mijn benoeming als een uitdaging om de professionalisering van de contactcentermarkt verder uit te dragen. Enerzijds als speerpunt om met klantgerichte activiteiten een focus te blijven hebben op de opbrengsten van klantcontact en vooral het streven naar een constante kwaliteit in alles wat we doen. Anderzijds beschouw ik het als mijn taak om de positieve uitstraling van deze vakprijs verder naar buiten te brengen!"

De NCCA heeft als doel om organisaties te stimuleren om excellent klantcontact te willen realiseren en daarbij innovatief en onderscheidend te werk te gaan. Het doel is om daarmee de klantbeleving binnen de contactcentermarkt op een hoger peil brengen. NCCA wil daar aan bijdragen door de best practices te verzamelen, uit te dragen en deze te belonen met een Award.

In december starten de voorbereidingen voor de Nationale Contact Center Awards 2009. In een publieksronde kunnen organisaties worden genomineerd. Aansluitend volgt er een fase waarin genomineerden cases aanleveren en een onafhankelijke jury geselecteerde bedrijven bezoekt. Op 22 april 2009 volgt dan de feestelijke uitreiking. Afgelopen jaar vielen organisaties als Nutricia, de Kindertelefoon, Getronics Pink Roccade en de Postbank in de prijzen.