Politie Zeeland


---


O-1266-2008 Container met oud ijzer gestolen, 's Heer Arendskerke
Vanaf een bedrijfsterrein aan de Nijverheidsstraat is afgelopen weekend een container met oud ijzer gestolen.
Gezien de grote van de container moet die met behulp van een vrachtwagen zijn opgeladen. Het betreft een blauwe, halfopen containerbak gevuld met oud ijzerafval.

Z-1267-2008 Spullen weg na inbraak, Groede
Afgelopen nacht is er ingebroken in een pand aan de Slijkstraat.
Nadat van het pand een ruit was vernield werden diverse goederen weggenomen waaronder een computerbeeldscherm en een geldbedrag van een paar honderd euro.

W-1268-2008 Openlijke geweldpleging, Oost-Souburg
Maandagmiddag rond 13.00 uur heeft er een openlijke geweldpleging plaatsgevonden aan de Julianastraat.
Hierbij werd een 43-jarige Middelburger geslagen en geschopt door een drietal mannen. Tussen hem en een van de mannen, een 21-jarige Vlissinger, was een conflict ontstaan over een auto. Even later werd op het politiebureau in Vlissingen de 21-jarige Vlissinger aangehouden. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

O-1269-2008 Dode en gewonden bij ongeval, Stavenisse
Op de Oudelandsedijk is maandagavond omstreeks 20.45 uur een automobilist om het gekomen toen de auto waarin hij reed tegen een boom botste.
In de auto zaten nog twee andere personen. Eén persoon was uit de auto geslingerd. Een tweede inzittende zat bekneld en is door de brandweer uit het voertuig gehaald. Beiden zullen worden overgebracht naar een ziekenhuis. Letsel is niet bekend.
(Op dit moment is er geen verdere informatie bekend over toedracht en personalia van de slachtoffers. Dit persbericht wordt morgenochtend door mijn collega aangevuld)





Politie Zeeland