Nederlandse Omroep Stichting (NOS)

Persinformatie

Datum: 22 juni 2008

Kenmerk: dg-120

GEACTuALISEERDE VERSIE !!!!

NOS programma-informatie 23 juni

NOS Studio Sportzomer vanuit Hilversum!!!
Gewijzigde gastenlijst

In verband met de uitschakeling van Oranje op het EK Voetbal, komt NOS Studio Sportzomer vanaf morgen (maandag 23 juni) vanuit de Studio in Hilversum. Dit heeft tot gevolg dat er een aantal wijzigingen zijn in de gasten die Jack van Gelder ontvangt. Zijn gasten zijn nu: Pieter Vink, scheidsrechter, Jack Wouterse, acteur/supporter, Regi Blinker, oud-voetballer en Ronald de Boer, oud-voetballer/international.

NEDERLAND 1

NOS Studio Sportzomer (22.49-23.35 uur)
· Te gast bij Jack van Gelder zijn:
* Pieter Vink was tijdens Euro2008 bij twee wedstrijden actief als scheidsrechter; Oostenrijk-Kroatie en Zweden-Spanje. Daarna was zijn toernooi voorbij.
* Jack Wouterse acteerde in talloze films en tv-series, en is veel te horen in commercials. Wouterse is supporter van Ajax
* Regi Blinker is oudspeler van onder meer Feyenoord, Celtic en het Nederlands elftal. Tegenwoordig is hij uitgever van het blad LAF, Life After Football.
* Ronald de Boer is oudspeler van onder meer Ajax, Barcelona, Glasgow Rangers en het Nederlands elftal. Inmiddels speelt hij in Qatar, waar hij ook analyticus bij de nationale tv.

Noot voor redacties


Nederlandse Omroep Stichting (NOS)