Gemeente Zoetermeer

Chapeau voor meneer en mevrouw Winterkamp

Meneer en mevrouw Winterkamp krijgen een `Chapeau beeld' als dank voor hun inzet in de wijk Noordhove en specifiek de wijkvereniging en de ouderen in de wijk. Wijkwethouder Pieter Smit en wijkmanager Angelique Quentin overhandigen het beeld op maandag 23 juni om 17.00 uur.

Al 20 jaar, sinds de oprichting van wijkvereniging Noordhove, zijn meneer en mevrouw Winterkamp zeer actief in buurtgebouw 't Span. Ze zijn het gezicht van de het buurtgebouw en altijd bereid om bewoners, maar ook de gemeente, te helpen bij allerlei activiteiten. Meneer Winterkamp is ook actief in het contact met de jongeren van het jongerencentrum. Zo heeft hij het mogelijk gemaakt dat een groepje jongeren biljartles krijgt. Zo verbetert hij de contacten tussen jong en oud in de wijk.

Mede door deze inzet op het gebied van leefbaarheid en veiligheid kan de gemeente er samen met bewoners voor zorgen dat Zoetermeer een mooie, prettige stad blijft om in te wonen en te leven.

Het `Chapeau beeld' is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Met dit gebaar wil de gemeente haar waardering uitspreken voor mensen die zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid in de wijk en daarmee een flinke betrokkenheid met hun leefomgeving ten toon spreiden. Elke maand ontvangt een inwoner (of -organisatie) van een andere wijk een beeld.