Gemeente Heerenveen

Bewonersavond over Het Poortje op 25 juni om 18.30 uur

De gemeenteraad heeft op 12 juni jongstleden het gebied Heerenveen Noord-Oost aangewezen als vestigingsgebied voor justitiële jeugdinrichting Het Poortje. In het besluit staat dat de twee eerder voorgestelde locaties te veel weerstand oproepen bij de direct omwonenden. Het eerder aangewezen Arriva-terrein valt met het raadsbesluit definitief af als mogelijke locatie voor Het Poortje. Dat geldt ook voor de aanvankelijke locatie in Heerenveen Noord-Oost, direct grenzend aan de Zonnebloemstraat.

De gemeenteraad draagt het college op om de twee mogelijke locaties, die eerder gepresenteerd zijn op een bijeenkomst op 5 juni, samen met de bewoners uit te werken. Na de zomer presenteert het college van burgemeester en wethouders de twee mogelijke locaties aan de gemeenteraad. Op het bijgaande plaatje staan de twee locaties (A en B) aangegeven.

Wij willen u graag uitleggen wat de consequenties van het raadsbesluit zijn. Daarnaast willen we u informeren over hoe we samen met u vorm willen geven aan het definitieve voorstel voor één van de twee locaties.

We nodigen u daarom graag uit voor de bewonersavond over Het Poortje op:
woensdag 25 juni 2008
18.30 - 21.00 uur
De avond vindt plaats in het Hajé Restaurant, Schans 65 in Heerenveen.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: 18.30 uur: ontvangst
19.00 uur: inleiding
19.10 - 21.00 uur:
uitleg en consequenties van het raadsbesluit om welke twee locaties gaat het precies
betrokkenheid
hoe nu verder ...

We horen graag of u aanwezig bent op deze avond. U kunt zich aanmelden via: hetpoortje@heerenveen.nl . Vergeet u niet aan te geven met hoeveel personen u aanwezig zult zijn?

Voor meer informatie over deze bewonersavond kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van de gemeente Heerenveen (0513-617 480).

Afbeelding 1

OneStat.com Web Analytics