Nederlandse Orde van Advocaten

Welk kantoor heeft het meest effectieve diversiteitsbeleid? Sonja Boekmanprijs 2008!

Diversiteit binnen een kantoor is belangrijk. Er wordt regelmatig over gesproken, geschreven, beleid opgesteld en geïmplementeerd. Maar welk kantoor is nu het meest effectief in zijn diversiteitsbeleid? Dit jaar wordt de Sonja Boekmanprijs van OSR Juridische Opleidingen toegekend aan het kantoor met het meest effectieve diversiteitsbeleid. De prijs zal worden uitgereikt tijdens het Jaarcongres van de Nederlandse Orde van Advocaten op 19 september aanstaande in `s-Hertogenbosch.

Om in aanmerking te komen voor de OSR Sonja Boekmanprijs 2008 spelen de volgende criteria een rol.

* Het kantoor hanteert diversiteitsbeleid dat op schrift staat en binnen het kantoor breed wordt gedragen.

* De doelstellingen van het diversiteitsbeleid zijn duidelijk geformuleerd en zijn bekend bij de kantoorgenoten.
* Het beleid werpt vruchten af.

* De resultaten. Meet het kantoor de voortgang? En wat doet het met de resultaten. Wat zijn de voordelen voor de organisatie en de cliënten?

Welk kantoor moet winnen? Geef het ons door!

Kent u een kantoor dat een diversiteitsbeleid hanteert dat zijn vruchten afwerpt? Of wellicht werkt u bij zo'n kantoor? Laat het ons weten en nomineer dit kantoor! Dit kan vóór 18 augustus 2008. Kandidaatstelling met motivering kunt u richten aan OSR Juridische Opleidingen, t.a.v. Elise Nijenhuis, Postbus 19077, 3501 DB Utrecht of per e-mail naar pr@osr.nl. Op de website van OSR (www.osr.nl) vindt u nadere informatie.

Met de Sonja Boekmanprijs wil OSR vrouwelijk advocaten stimuleren om door te stromen naar hogere en topfuncties binnen de advocatuur. Met de uitreiking van de prijs aan een kantoor hoopt OSR dat advocatenkantoren in Nederland zich nog meer gaan inzetten voor diversiteit.

---