BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 25 juni 2008

VALERIO MAAKT OVERSTAP VAN TMF NAAR BNN

Valerio Zeno gaat als presentator aan de slag voor BNN. De omroep heeft een contract met hem afgesloten dat op 1 december 2008 ingaat. Vast staat al dat de 24-jarige presentator één van de nieuwe gezichten wordt van het BNN-programma Try Before You Die (2009). Valerio heeft in het verleden ondermeer voor 6Pack gewerkt en presenteert momenteel verschillende, populaire programma's bij muziekzender TMF.

Voorzitter van BNN Patrick Lodiers: "Valerio laat in zijn programma's als Wakker Worden Met en Valerio Duikt Onder duidelijk zien dat hij beschikt over lef, brutaliteit, humor en nieuwsgierigheid. Ook heeft hij een enorme populariteit onder jongeren weten te genereren. Die impact en die talenten zijn duidelijk elementen waardoor Valerio uitstekend bij BNN past. Wij hopen dat hij bij BNN zijn talenten nog verder uitbouwt en daarnaast zichzelf ook weet te verbreden. Kortom, wederzijdse kansen!"

"Bij TMF heb ik 3 jaar lang heel erg veel geleerd en het ontzettend naar mijn zin gehad. Nu is het tijd om me verder te ontwikkelen. BNN is de omroep die helemaal bij mij past en waar ik de kans krijg om geweldige programma's te presenteren," aldus Valerio.

Na gewerkt te hebben als cameraman bij onder andere Big Brother, wint Valerio op jonge leeftijd een talentenjacht als presentator bij Veronica. Daarna volgt 6Pack, waar hij filmpjes en reportages voor maakt. De laatste jaren werkt Valerio voor TMF, waar hij onder andere succesvolle programma's als 'Wakker Worden met Valerio', 'Valerio's Datingshow' en 'Valerio Duikt Onder' presenteert.