Gemeente Beverwijk


17-06-2008

Nacht van 26 op 27 juni: afsluiting Laan der Nederlanden

BEVERWIJK - Wegens asfalteringswerkzaamheden wordt de Laan der Nederlanden tussen de Beneluxlaan en de Spoorsingel tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting duurt vanaf donderdagavond 26 juni 18.00 uur tot vrijdagmorgen 27 juni 06.00 uur. Het verkeer wordt via borden omgeleid. Het tankstation en de Kwikfit bij de kruising Laan der Nederlanden met de Beneluxlaan blijven bereikbaar via de Beneluxlaan.

Opknappen kruising
In maart is begonnen met de werkzaamheden voor de volledige reconstructie van de kruising van de Laan der Nederlanden met de Spaarnestraat en de Italiëlaan. Het werkterrein strekt zich uit vanaf de tunnelbak tot even voorbij het kruispunt met de Drechtstraat. Hierbij is rekening gehouden met het autoverkeer. Het verkeer kon ongehinderd gebruik blijven maken van de Laan der Nederlanden, waarbij aan het eind van het werk de kruising wel twee keer moest worden afgesloten voor asfalteringswerkzaamheden. Dat moment is nu aangebroken. Na de zomervakantie wordt de Laan der Nederlanden, naar verwachting eind augustus, nog eenmaal afgesloten. Dan wordt de asfalttoplaag aangebracht en nadert de grote opknapbeurt haar voltooiing.

Geïnformeerd
Omwonenden in aangrenzende wijken worden per brief geïnformeerd en ter plaatse wordt de afsluiting al aangegeven met borden.