Gemeente Boxtel Denk mee over het Centrum van Boxtel!

U kunt als Boxtelse burger meedenken over ontwikkeling en de inrichting van het centrum van onze gemeente! Na een druk bezochte informatieavond in november 2007 concentreren we ons nu op het maken van een inspiratieboek. Samen gaan we op donderdag 3 juli 2008 brainstormen en duiken we diep in de beelden die ons huidige en gedroomde centrum bij ons oproepen. Het boek vormt, de naam zegt het al, een bron van inspiratie, voor alle komende projecten in het centrum. Zo dragen uw ideeën de komende jaren bij aan de ontwikkeling van het centrum.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

U komt toch ook? We gaan brainstormen op donderdag 3 juli 2008 in de raadzaal van het gemeentehuis, ingang Dr. Van Helvoortstraat. De avond duurt van 19.30 tot 22.30 uur en iedereen mag meedoen. We sluiten de avond gezellig af waarbij we alvast proosten op ons centrum. U kunt zich inschrijven voor deze avond via de pagina www.boxtel.nl/centrum.php.

Creatieve piramide Op 3 juli gaan we aan de slag in elftallen van gelijkgestemden. Deze methode heet de Creatieve Piramide en is ontwikkeld door architectenbureau De Twee Snoeken uit 's-Hertogenbosch. Dat elftal kan bijvoorbeeld bestaan uit kunstenaars, een etnische groepering, belangstellende ondernemers, kroegtijgers, ambtenaren, bewoners van het centrum, politieagenten of mensen die hun eerste kus kregen in het centrum. Mocht u geen elftal bij elkaar kunnen krijgen, dan kunt u zich natuurlijk ook als individu inschrijven. Wij plaatsen u dan in een passend elftal. Alle ideeën tijdens de avond dragen bij aan het beleid dat de gemeente vormt over de toekomst van het centrum.

Aanmelden en nadere informatie U kunt zich aanmelden via www.boxtel.nl/centrum.php waar u ook meer informatie vindt over het Centrum van Boxtel. Ook kunt u bellen met het cluster Economische Zaken van de gemeente Boxtel, (0411) 655313 of met Van Wijk Stadsadviseur, (0411) 641378.

26-06-2008
---