Smokers Break automaten geven roker en horeca rust

26/06/2008 17:36

Cobeco Pharma

Rotterdam, donderdag 26 juni 2008

De komende weken worden Smokers Break automaten in verschillende horecazaken geplaatst. De roker kan uit de automaat een bolletje met drie capsules Smokers Break trekken. Bij behoefte om te roken neemt de roker 1 á 2 capsule(s) Smokers Break in. Dit is vervolgens voldoende om de drang om te roken te verlichten. Dit idee komt van Cobeco Pharma Wholesale BV een van oorsprong Rotterdamse groothandel in voedingssupplementen.

Met de Smokers Break-automaat spelen ze in op het rookverbod dat vanaf 1 juli in de horeca geldt. Wanneer een roker zich zonder sigaret aan de bar ongemakkelijk gaat voelen en de buitenlucht in wil vluchten om te kunnen roken, kan deze in plaats daarvan met een twee euromunt een bolletje Smokers Break uit de automaat nemen. Het laten plaatsen van een Smokers Break-automaat zal ook de café-uitbater rustiger maken aangezien deze zijn klandizie niet naar buiten ziet vertrekken.

De volledig natuurlijke ingrediënten in Smokers Break maken de roker minder stressgevoelig waardoor de neiging om een sigaret te roken afneemt. Het wegnemen van stress speelt een belangrijke rol bij rokers. Onderzoek toonde namelijk aan dat mensen die veel roken meer stress ervaren dan mensen die niet roken. De onrust wordt per 1 juli versterkt door het overwinnen van een gedragspatroon; roken na de maaltijd, roken bij het drinken etc.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het hoofdkantoor in Rotterdam via de website www.cobeco.nl en vragen naar de sales-afdeling.

Over Cobeco Pharma BV

Cobeco Pharma BV is een groothandel en producent van farmaceutische producten, voedingssupplementen en cosmetische producten met Europa als belangrijkste afzetmarkt.





http://www.smokersbreak.nl/