Den Haag Marketing

PERSBERICHT

24 juni 2008

The Hague Festivals 2008
Grote Markt organiseert Troostprogramma tijdens halve finale EK

DEN HAAG - De Grote Markt begrijpt de leegte die uitschakeling van het Europees Kampioenschap met zich meebrengt. Op donderdag 26 juni vindt op dé PopHotSpot van Den Haag het 'Troostprogramma' plaats met een optreden van de populaire band Voicst.

Op de agenda van The Hague Festivals 2008 stond lange tijd een vraagteken bij donderdag 26 juni PopHotSpot op de Grote Markt. Organisatie van een programma was immers afhankelijk van het wel of niet plaatsen van het Nederlands elftal voor de halve finale van het EK.

Een kleine week heeft de Grote Markt om het 'Troostprogramma' rond te krijgen. De eerste naam die deze avond zeker zal optreden is Voicst, vooral bekend van hun hit 'Everyday I Work on the Road'. Wie het voorprogramma gaat verzorgen blijft nog even een verrassing.

Donderdag 26 Juni
Troostprogramma Grote Markt
Band Voicst
Aanvang 20:00 uur tot 23:00 uur

De Grote Markt is PopHotSpot tijdens The Hague Festivals 2008. Tussen 13 en 29 juni treden op het podium op de Grote Markt vele bands op. The Hague Festivals bundelt een aantal bestaande en nieuwe evenementen en concerten in Den Haag. Meer informatie is te vinden op de website www.thehaguefestivals.com en www.thehaguefestivals.hyves.nl


-----------------------

Noot voor redactie,