Gemeente Westvoorne


Doe mee aan de wijkschouw in Rockanje

Samen werken aan veiligheid, dat werkt!

Op donderdag 26 juni van 17.30 tot 19.30 uur wordt er in Rockanje een wijkschouw gehouden. Omdat inwoners van Rockanje zelf het beste weten wat er in hun wijk speelt, worden zij van harte uitgenodigd om samen met de gemeenteraad, het college, de politie en een aantal ambtenaren aan deze schouw deel te nemen. Tijdens de schouw wordt er gekeken naar de kwaliteit van de openbare ruimte, de leefsituatie en knelpunten die zich in Rockanje voordoen. De constateringen vormen input voor het wijkveiligheidsplan voor Rockanje. Eerder kwam op deze wijze al het wijkveiligheidsplan Oostvoorne tot stand.

De wijkschouw start om 17.30 uur vanuit de politiewinkel aan de Raadhuislaan en gaat vervolgens door de Groene kruisstraat, de muziekkoepel aan de Bijlaarsdshof, Dwarsweg - Dwarsweg via het pad richting Moerbeistraat, dan Alardusdreef- daarna de Vroonweerde-Vogelgaarde - terug richting de Welkomskerk- langs het Kolpapad- afsluitend op het Dorpsplein.

Wilt u met de schouw mee dan kunt u naar de politiewinkel komen en aansluiten bij de groep. Vooraf aanmelden is niet nodig. Schroom ook niet om de mensen van de schouwgroep aan te spreken als ze door de wijk lopen. Vertel hen over wat goed is en wat beter kan op het gebied van veiligheid in uw wijk, want: Samen werken aan veiligheid, dat werkt!

Voor meer informatie over de wijkschouw kunt u contact opnemen met Cora Vermeulen, beleidsmedewerker Openbare orde en Veiligheid. Zij is bereikbaar onder telefoonnummer: 0181-408000.