Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Debat: "Het O-woord", onteigening van landbouwgronden voor de Ecologische Hoofdstructuur 13 mei 2008

Landwerk organiseert het debat: "Het O-woord", onteigening van landbouwgronden voor de Ecologische Hoofdstructuur. Tijdens deze middag zullen diverse Gedeputeerden en leden van Provinciale Staten met elkaar in discussie gaan over onteigening. Aanwezigen zijn onder andere: Mr. Joop L. Evertse (GS Zuid-Holland CU/SGP), Dhr. Jan G.H. Evering (PS Overijssel CDA) en prof mr. Peter C. E. van Wijmen (voorzitter RLG). Later zullen enkele deskundigen, onder wie dhr Ing. Hans M. Dorenbosch (Kendes Rentmeesters & Adviseurs B.V.), die werken met het onteigeningsinstrument hun ervaringen delen.

Op donderdag 26 juni 2008 bent u van harte welkom op hotel en congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24 te Ede. De middag duurt van 13.00 tot 17.00u.

Deze debatmiddag heeft tot doel de discussie over onteigening te ontleden in onder andere inhoudelijke aspecten, beeldvorming en consequenties. Er is volop gelegenheid voor interruptie, vragen en discussie vanuit de zaal.

Dit debat is bedoeld provinciale bestuurders, gebiedscommissies, agrarische natuurverenigingen, gemeenten, landschappen en alle andere partijen die geĂŻnteresseerd zijn in dit debat. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.landwerk.nl

Dit debat is georganiseerd door Landwerk, met medewerking van RLG en in samenwerking met het Vakblad Natuur Bos Landschap en het Netwerk Land & Water

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht