Ingezonden persbericht


Persbericht

Lifestyle Village
27, 28 en 29 juni 2008

Van vrijdag 27 juni tot en met zondag 29 juni willen wij u graag uitnodigen voor een exclusieve outdoorfair op Renbaan Duindigt te Wassenaar. Een zestigtal standhouders zullen u een gevarieerd aanbod aanbieden op het gebied van Art&Culture, Antiques, Fashion& Trends, House & Garden, Reizen, juwelen, wijnen, Second Home en nog veel meer luxe lifestyle producten. Vele deskundigen zijn aanwezig om u bij te praten over trends en voorzien van tips en adviezen. De Lifestyle Village, die i.s.m. Renbaan Duindigt wordt gerealiseerd, zal het karakter hebben van een Horse-Event gecombineerd met een outdoorfair.

Workshops
Onder leiding van de kunstenaar Hans Tersteege wordt u in de gelegenheid gebracht om op vrijdag of zaterdag een schilderij te maken in Cobrasfeer. Vervolgens wordt dit schilderij geveild en de opbrengst zal gaan naar het naar microkredieten vrouwen in Ghana. Indien men geen eigen schilderij wil maken mag men een ander schilderij laten veilen. Dit alles voor het goede doel.

Viola Holt
Op zaterdag zal Viola Holt acte de présence geven door de geweldige modeshows met dameshoeden en lifestyle fashion aan te kondigen. Mode in alle kleurschakeringen nodigen bezoekers uit voor een nieuwe look. Bijzondere workshops, lezingen en wijnproeverijen met exclusieve kwaliteitswijnen maken het buitenleven nog aantrekkelijker. Dit alles zal aangenaam gemaakt worden met Live muziek. Als specialty zal er een zeer interessant medium/paragnoste/levenscoach KAREN aanwezig zijn, die zowel voor de bezoeker als de ondernemer belangrijk zijn.

Lady Ascot Day
Op zondag tijdens de paarderaces: Grote Prijs der lage Landen zal de dame met de fraaiste hoed een prijs ontvangen. Ook wordt u in de gelegenheid gebracht rond geleid te worden op Renbaan Duindigt.

Kijk voor meer informatie, programma's en arrangementen op www.lifestylevillage.nl
programma onder voorbehoud

Algemene informatie:

Bezoekadres
Renbaan Duindigt
Waalsdorperlaan 29
2244 BN Wassenaar

Openingstijden
Vrijdag 27 juni 11.00 - 19.00 uur
Zaterdag 28 juni 11.00 - 19.00 uur
Zondag 29 juni 11.00 - 19.00 uur

Entreeprijzen:
Volwassen Euro 7,00 p.p. Gratis parkeren

Organisatie:
Lifestyle Village wordt georganiseerd door:
Decoration Fair
Postbus 15936
1001 NK Amsterdam
Tel: 0297-526747
Fax: 0297-525621
E: info@decorationfair.nl
I.: www.decorartionfair.nl