Gemeente Geertruidenberg


Kermis in Raamsdonksveer

De kermis in Raamsdonksveer staat weer voor de deur. Van vrijdag 27 juni tot en met dinsdag 1 juli is het weer feesten geblazen op de grootste kermis van onze gemeente. En er valt weer veel te genieten, voor zowel de kleintjes als voor de ouderen.

Muzikale opening

Op vrijdagmiddag 16.00 uur zal de kermis in Raamsdonksveer traditiegetrouw worden geopend door wethouder Antoon van den Enden. Daarna zal Roelof, onder andere bekend van het programma "1000 sterren stralen", met een spetterend optreden de kermis openen. Hij zingt met zijn warme stem eigen Nederlandstalige nummers. Mis het niet, want het belooft een gezellig optreden te worden.

Na dit optreden worden alle ballonnen voor de ballonenwedstrijd losgelaten. Wil je meedoen met de ballonnenwedstrijd dan kun je om 15.45 uur gratis bij het gemeentehuis een ballon ophalen. Bij iedere ballon krijgen de kinderen een euromunt met een waarde van 1 euro, te besteden bij elke zaak op de kermis.

De prijswinnaars van de ballonnenwedstrijd 2007 zijn bekend, de ballonnen van Isabel Geerts, Koen van de Hulsbeek en Esmee van de Voet hebben vorig jaar de meeste kilometers afgelegd. Zij ontvangen hiervoor een mooie prijs.

Op deze eerste dag van de kermis is het `familiedag'. Bij alle draaizaken geldt dan het principe 3 halen, 2 betalen. Ook de andere attracties geven die dag korting.

Maandag is `Hollandse avond'

De maandagavond zal dit jaar in het teken van het Hollandse lied staan. John Meijer en Dennis van der Stelt verzorgen deze avond een optreden. Het wordt een gezellige avond, ben erbij en kom op maandagavond 30 juni naar de kermis in Raamsdonksveer.