UPC N.V.

Professionele fotoshoot in UPC Center tijdens de Rotterdam Ladies Night

Amsterdam, 20 juni 2008 - Kabel- en mediabedrijf UPC Nederland tovert op vrijdag 27 juni haar UPC Center aan de Lijnbaan 117 om tot fotostudio. Vanaf 19.00 uur kunnen bezoeksters van het Center schitteren in hun eigen fotoshoot. UPC doet in samenwerking met de televisiezender FashionTV namelijk mee aan de Rotterdamse Ladies Night. De winkel in het centrum van de stad is tot 23.00 uur geopend.

Tijdens Ladies Night kunnen klanten bij het UPC Center aan de Lijnbaan gewoon terecht voor hun internet-, telefonie- en televisieabonnementen. De winkel wordt vanaf 19.00 uur echter óók de plek waar vrouwen zich wanen in de modellenwereld. Bezoeksters kunnen zich namelijk laten opmaken door een professionele make-up artist en zich als een heus model laten fotograferen door een professionele fotograaf van Voor1dagmodel. De foto's zijn ongeveer een week later gratis te downloaden via www.voor1dagmodel.nl.

Om de vrouwelijke bezoeksters van het Center helemaal het glitter- en glamourgevoel van de modellenwereld mee te geven, rolt UPC de rode loper uit en worden zij met champagne en bonbons ontvangen.

===

Over UPC Nederland
Kabel- en mediabedrijf UPC is een toonaangevende aanbieder van televisie, breedband internet en vaste & mobiele telefoniediensten in Nederland. UPC heeft 2,1 miljoen televisieklanten. Hiervan hebben ruim 560.000 klanten voor digitale televisie gekozen. Meer dan 650.000 klanten nemen van UPC breedband Internet af. UPC kent 505.500 telefonieklanten (cijfers per 31 maart 2008). UPC is een geconsolideerde dochteronderneming van Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK). Liberty Global levert televisie, breedband internet en telefoondiensten aan tien miljoen klanten in tien Europese landen.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: UPC Nederland
Ronald Sutmuller
Senior Press Officer
T: 020 775 55 97
M: 06 28 90 48 02
E: rsutmuller@upc.nl
W: www.upc.nl