Ingezonden persbericht


Quote

----------

Documenten genereren vanuit Word met uw
CRM-data

Hoofddorp, 27 juni 2008 - SCOPE marketing technology b.v. heeft een innovatief product gelanceerd waarmee u vanuit Microsoft Word gegevens uit uw CRM-database kunt opvragen en samenvoegen in uw document. Hiermee wordt een platform geboden waarmee elke medewerker in uw organisatie toegang heeft tot dezelfde centrale database. Met SCOPE Office integration for Word creëert u altijd een up-to-date en integraal klantbeeld en transparantie in uw klantcontacten.

Met SCOPE Office integration for Word lanceert de Nederlandse CRM-softwareleverancier SCOPE marketing technology b.v. een uniek product. Alle medewerkers kunnen nu vanuit hun vertrouwde Microsoft-Office®-omgeving eenvoudig beschikken over de gegevens uit de centrale SCOPE-CRM-database. Word-documenten worden centraal vanuit de CRM-database gevoed en daar ook automatisch in bewaard. SCOPE biedt de mogelijkheid te werken met één centrale database waardoor uw relaties altijd eenduidig aangeschreven worden en er een transparant klantbeeld ontstaat. Het 'one single point of truth'-principe komt hiermee binnen handbereik.

Meer dan samenvoegen van NAW-gegevens
Behalve NAW-gegevens kunnen vrijwel alle gegevens uit de SCOPE-relatiedatabase worden samengevoegd in een document. Ook het maken van rapporten of overzichten is op deze manier te realiseren.

Rendementsverhoging
Wat uw CRM-strategie ook is: vergroten van uw omzet, verbeteren van uw klantgerichtheid, verhogen van de klanttevredenheid, verhogen van uw rendement; met SCOPE Office integration for Word verbetert, versnelt en vereenvoudigt u uw schriftelijke klantcommunicatie en verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers.

----------

Unquote

Over SCOPE marketing technology:
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is de organisatie actief in het ontwikkelen, verkopen en implementeren van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief met SCOPEbranchespecifieke oplossingen in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Naast de ontwikkeling van branchespecifieke oplossingen richt SCOPE zich op het gebruiksgemak van de software. Dit komt tot uiting in de nieuwe productenreeks Customer² Experience Management, waarbij zowel de gebruikers profijt hebben van de software, als de klant die door hen bediend wordt.