Alain Clark en Beef maken programma festival concert at SEA compleet

28/04/2008 10:26

CMC2

Het programma voor de derde editie van het Zeeuwse festival concert at SEA is compleet. Alain Clark, Beef en de Cubaanse band Los Vapapenos zijn toegevoegd aan de line up. Eerder werd al bekend dat organisator Blof, Counting Crows, Krezip, The Scene, IOS, Stevie Ann en Milow te zien zullen zijn op de Brouwersdam.

Concert at SEA zal dit jaar voor het eerst twee daags zijn. Het hoofdprogramma zal plaatsvinden op zaterdag 28 juni. Op vrijdag 27 juni zullen een Zeeuws talent, Alain Clark, Beef en Los Vapapenos het festival openen. Er zijn geen kaarten te koop voor het programma op vrijdag, de festivalavond is gratis toegankelijk voor mensen die een camping arrangement boeken via de website van het concert at SEA.

Inmiddels hebben ruim 45.000 mensen een kaart gekocht voor het festival dat in 2006 en 2007 uitverkocht was met 55.000 bezoekers. Dit jaar worden bezoekers getrakteerd op twee maal zoveel optredens als de voorgaande jaren. Het nieuwe Zeeland Podium, een samenwerking met de Provincie Zeeland, zorgt voor extra ruimte zodat meerdere bands op kunnen treden.

De komst van de Cubaanse sensatie Los Vapapenos is opmerkelijk te noemen. De band, in eigen land wereldberoemd, speelde nooit eerder in de huidige bezetting in Europa. Een optreden op een Polynesisch festival ontaardde vorig jaar nog in chaos toen de band drie uur lang Bob Marley-covers speelde en weigerde het podium te verlaten.

Meer informatie is te vinden op de website www.concertatsea.nl. Daar staat ook het volledige programma inclusief de aanvangstijden van vrijdag en zaterdag.





http://www.concertatsea.nl


Noot voor de redactie:

Noot aan de redactie (