Landelijk Aktie Komitee Scholieren


Bijzondere Algemene vergadering

Op de vorige ALV heeft het bestuur een motie ingediend om de sollicitatiecommissie, die o.a. adviezen geeft over de kandidaat-bestuursleden, te ontbinden en de uitgebrachte adviezen niet te gebruiken. Deze motie is, na een lange discussie, aangenomen. Hierop is besloten de bestuursverkiezingen niet door te laten gaan, omdat het oordeel van een sollicitatiecommissie over de kandidaten wel dringend gewenst werd door de leden.

Omdat het LAKS toch verder zal moeten met een nieuw bestuur is er een nieuwe ALV uitgeschreven. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 juni. De locatie wordt nog bekend gemaakt. Aanmelden voor de Bijzondere Algemene vergadering (BAV) kan op www.laks.nl.

Iedereen kan zich op die ALV kandidaat stellen voor een bestuursfunctie. Als je dit wilt, is het raadzaam je te melden bij de sollicitatiecommissie. Meer informatie over de procedure vindt je op onze website: http://www.laks.nl/index.php?navID=8&catg=3&sub=5

Dit geldt dus nadrukkelijk ook voor iedereen die reeds het sollicitatietraject heeft doorlopen in aanloop naar de vorige ALV.