Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

JAMMM brands & entertainment ? Dorpsstraat 128 ? 3732 HL De Bilt ? t: 030-25 67 280

COMMON PEOPLE WINT OP UITVERKOCHT DUTCH DELIGHT UTRECHT

Common People is vrijdag 27 juni tijdens een uitverkochte editie van Dutch Delight (het podium voor het beste opkomend Nederlandse muziektalent) als winnaar uit de bus gekomen. In DB's te Utrecht is de band vrijdag door het publiek gekozen tot winnaar. Hiermee winnen ze interviews met FRET Magazine, Uceestation en Toazted en ook gaat de band Live optreden op Roulette FM en op Kink FM bij de Dutch Delight Radio show van Stacey Rookhuizen. Tevens wint de band gratis oefenruimte tijd in DB Studio's.

In de aanloop naar het evenement hebben Rabobank Utrecht en Dutch Delight een drop je demo actie opgezet waarbij bands hun demo's bij de Rabobanken in Utrecht in melkbussen konden droppen. Hiermee maakten ze kans een plaats op het Dutch Delight podium van 27 juni te veroveren. De band Uncle Frank is hierbij letterlijk als gelukkige winnaar uit de bus gekomen.

Naast Common People en Uncle Frank traden de bands Only Seven Left, Percival, Mr. Love & The Stallions en Stairs to nowhere op in DB's.

Dutch Delight:
Het talentenplatform Dutch Delight is ontstaan in 2003 als een initiatief van de jeugdige media ondernemer Stacey Rookhuizen. Het project is een reactie op de vele publicaties in de media over de dalende muziekverkopen en afnemende kansen voor nieuw Nederlands muzikaal talent.

Rabobank Utrecht:
Rabobank Utrecht ondersteunt al bijna een jaar het talentenplatform Dutch Delight op het financiële vlak. Gaby Pot, medewerker marketing voor de jongerenmarkt bij Rabobank Nederland: "Rabobank heeft veel jongeren als klant en wil iets voor die jongeren betekenen. Er is veel muzikaal talent in Utrecht en Rabobank wil ook die jongeren graag helpen bij het verwezenlijken van hun ambities."

Voor meer informatie: www.dutchdelight.nu