Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Apeldoorn - steekincident blijkt beroving                 |
De 25-jarige Apeldoorner die zaterdagochtend 28 juni naar het ziekenhuis was gebracht in verband met een steekwond, blijkt het slachtoffer te zijn geweest van een beroving. De politie is volop met het onderzoek bezig.

De Apeldoorner werd even na 07.00 uur gewond aangetroffen na een melding over een ruzie op een parkeerplaats bij de C1000 aan de Molecatenlaan in Apeldoorn. Op de parkeerplaats was niemand meer aanwezig maar even verderop troffen agenten de gewonde man aan. Hij is direct voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en heeft vervolgens op het politiebureau een verklaring kunnen afleggen.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat hij is wezen stappen en in een horecazaak een lift naar huis kreeg aangeboden. In plaats van thuis te worden afgezet, werd hij meegenomen naar de parkeerplaats en werd hij beroofd. In de vechtpartij die hierbij plaats vond, werd hij gestoken. De daders hebben onder meer geld buit gemaakt en naast een sporenonderzoek door de technische recherche is de politie een buurtonderzoek gestart.

Over de verdachten en de auto bestaat nog onvoldoende duidelijkheid.

Mensen die iets over de beroving kunnen melden, wordt verzocht contact op te nemen met 0900 - 8844.

Einde bericht.
-----------------------

telefoon 055- 5486052


---- --