Mojo Concerts

Rockin' Park met Lenny Kravitz en Counting Crows

Na het succesvolle debuut in de zomer van 2005 keert Rockin' Park dit jaar terug in het Goffertpark in Nijmegen. En met de eerste bevestigde namen Lenny Kravitz en Counting Crows belooft de tweede editie net zo'n groot feest te worden als de eerste.

Met zijn recente hit 'I Will Be Waiting' van het nieuwe album 'It Is Time For A Love Revolution' bewijst Lenny Kravitz nog altijd tot de internationele top te horen. Na hits als 'Let Love Rule', 'Always on the run' en 'Calling All Angels' levert de charismatische Amerikaan weer een instant klassieker af.

Ook Counting Crows komen met een nieuw album. Eind maart verschijnt van de band, die we onder andere kennen van hits als 'Mr. Jones', 'Big Yellow Taxi' en 'Accidentally in Love' met 'Saturday Nights & Sunday Mornings'. Houd de komende tijd www.rockinpark.nl in de gaten voor meer namen.

Let op: op donderdag 7 februari start om 17.00 uur de presale van dit festival via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 8 februari 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten te bestellen met 5 euro korting. Ga voor meer info naar www.livenation.nl.

3FM presents
ROCKIN' PARK
Zaterdag 28 juni 2008
Goffertpark - Nijmegen
Entree: ¤ 64 (excl. servicekosten)
Entree presale: ¤ 59 (excl. servicekosten)
Rockin' Park Ticket de Luxe: ¤ 169,00 (excl. servicekosten) Aanvang: 12.00 uur.

Kaartverkoop voor Rockin' Park 2008 begint op zaterdag 9 februari om 10.00 uur via Ticket Service bij: www.livenation.nl de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD04SH023
===============================================