Gemeente Grave

3 juli 2008 Informatiebijeenkomst project Grave 2020

Donderdag 3 juli organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de resultaten van het project Grave 2020. Dit project, dat bedoeld is om een toekomstvisie voor de gemeente te ontwikkelen, zit in de eindfase. In de raadsvergadering van dinsdag 1 juli (zie agenda) neemt de gemeenteraad een besluit over de uitkomsten van dit project.

In de beginfase van het project (begin 2007) zijn inwoners uit onze gemeente uitgenodigd om hun ideeën over de toekomst van Grave in te brengen. Daarvoor zijn zogenaamde rondetafelgesprekken georganiseerd in de vier kernen. De deelnemers aan deze bijeenkomsten, maar ook anderen die geïnteresseerd zijn in de toekomst van Grave, zijn van harte welkom op 3 juli. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het nieuwe stadhuis van 19.00 - 20.00 uur.

Uiteraard zijn belangstellenden ook van harte welkom bij de raadsvergadering op 1 juli (n.b. deze vergadering begint om 16.00 uur; zie voor het tijdstip van behandeling de raadsagenda elders op deze pagina´s). De deelnemers aan de rondetafelgesprekken gesprekken ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de bijeenkomst op 3 juli.

Informatie Dhr. A. Cornelissen concerncontroller (0486) 477 207. Verslagen, raadstukken en andere documenten over het project Grave 2020 vindt u op www.grave.nl onder het onderwerp op weg naar 2020/project Grave 2020.