BOVAG

03-07-2008
ADP met EVA gereed voor INDI

DMS-pakket EVA van leverancier ADP is de tweede op rij die de INDI-koppeling gereed heeft en geaccordeerd heeft gekregen door INDI. Helios IT beet eerder het spits af. Gebruikers van EVA die een contract met INDI hebben afgesloten of gaan afsluiten, kunnen nu dus meedoen met INDI.

Inmiddels is een groot aantal merken bezig de aansluiting op INDI te verzorgen. Opel, Chevrolet, Ford en BMW zijn de eerste schapen die over de dam gaan. Dealers en importeurs van deze merken kunnen binnenkort hun NAW-gegevens automatisch laten controleren, verbeteren en aanvullen.

Verder lopen er nog pilots met Autoline van ADP en Darts en Wincar van Reynolds and Reynolds. De verwachting is dat de pilots nog deze zomer worden afgerond. VCD Aucon en OEC starten binnenkort een pilot. Kortom, INDI is volop in beweging.

Over Vereniging INDI
De Vereniging INDI is een samenwerkingsverband tussen BOVAG Autodealers en RAI Vereniging afdeling Autos. Met de oprichting van de Vereniging is een rechtspersoon ontstaan die schriftelijke overeenkomsten met RDC en DMS-leveranciers kan aangaan inzake Interface NAW-gegevens Dealer Importeur (INDI).

De leden van BOVAG en RAI Vereniging delen veel gezamenlijke belangen, vooral op het gebied van de mobiliteit. Voor die belangen werken BOVAG en RAI Vereniging nauw samen. In dit samenwerkingsverband wordt ook dit persbericht uitgegeven.
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 03-07-2008