Ingezonden persbericht


Persbericht

SuitClub
Datum : donderdag 3 juli
Plaats : Eindhoven
Locatie : Hangaar SolidAir The Private Jet Airline / Luchthavenweg 31 te Eindhoven Aanvang : 17.00 uur
Einde : 22.00 uur
Thema : TaxFreedomDay!

TaxFreedomDay 3 juli!
Toine Manders van het Haags Juristen College (belasting is diefstal) opent TaxFreedomDay!

3 juli viert Nederland TaxFreedomDay. Hét feest voor de max-taxers want 52 % van het jaar zit erop! Dit percentage staat gelijk aan het hoogst maximale belastbare tarief. Dus dat betekent dat na 52% van het jaar je virtueel voor je eigen portemonnee werkt. Reden voor feest! De tweede editie van TaxFreedomDay zal ook dit jaar weer plaatsvinden in de hangar van Solid Air, inclusief privé jets en nog veel meer moois! TaxFreedomDay is dus vieren wat er na betaling van het hoogste belastingtarief (MaxTax) overblijft in harde cash van een jaar kei harde inspanning. En dit kan leuk zijn..

Wordt het een mini onderzeeër? Of handgemaakte schoenen van Berlioz?

TaxFreedomDay is kijken, proeven en ruiken aan al het moois wat het leven te bieden heeft 'nadat' je aan je fiscale verplichtingen hebt voldaan!

Is een onderzeeër teveel van het goede? Kijken mag ook, want er is genoeg moois te zien en te beleven tijdens TaxFreedomDay 3 juli aanstaande. Een nieuwe Maserati, een glaasje Pommery champagne met Caviar, loungen in de hipste tuinsets, massage van Beauty by Berg, privé vliegen met Solid Air, je geld verdubbelen tijdens een potje poker of gewoon je geld weggeven aan het goede doel! Het kan allemaal..

www.taxfreedomday.nl


- - - einde persbericht - - -

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht