Ingezonden persbericht



Opening villa Het Bascour Vierlingsbeek

Op vrijdag 4 juli a.s. om 16.00 uur
zal burgemeester Van
Soest van de gemeente Boxmeer de opening verrichten van de aan Maarsven 4 te (5821 EG) Vierlingsbeek gelegen Villa Het Bascour van Erik en Monique Evers.

Deze zogenoemde recreatie- en inspiratievilla
is een kleinschalige groepsaccommodatie voor zowel families en vriendengroepen als voor de zakelijke markt (bijvoorbeeld voor teambuildingsessies of als meerdaags gastenverblijf). Het Bascour is een verbreding van het bestaande melkveehouderijbedrijf van het echtpaar Evers en is tot stand gekomen door eigen investering van 1,5 miljoen euro, de rijkssubsidieregeling gebiedsgericht beleid en door actieve samenwerking met de provinciale en gemeentelijke overheid in het kader van de reconstructie van het
platteland, dat nieuwe economische impulsen mogelijk maakt.

De Villa is uniek in zijn soort omdat
het verblijf in de luxe uitgevoerde accommodatie gecombineerd kan worden met de beleving van de dagelijkse gang van zaken op een boerenbedrijf en natuurbeleving.

Het interieur van de Villa heeft een
warme uitstraling. Er zijn 8 tweepersoons slaapkamers met eigen ligbad en toilet. Elke slaap- en badkamer heeft een eigentijds en ander interieur, waarbij ook rekening is gehouden met minder validen. Er is een grote living, die tevens als vergaderruimte dienst kan doen (beamer, televisie en geluidsinstallatie aanwezig) en een biljartkamer met bar en open haard met zitje. Men kan ook in een aparte ruimte televisie kijken.

De keuken is ingericht als een professionele
horecakeuken en daardoor ook geschikt voor een gastkok. Verder is er een wasruimte met wasmachine, droger en strijkgelegenheid.

De ontspanningsruimte biedt een Finse
sauna, een infrarode sauna en een whirlpool. Rondom de Villa zijn diverse terrassen aangelegd. Buiten de Villa, die een eigen toegangsweg heeft, ligt een fraai aangelegde tuin (7000 m2) met
knuffelkoeweide, een natuurlijke vijver en een blote voeten pad.



Voor nadere informatie: zie
www.hetbascour.nl. De familie Evers is
telefonisch bereikbaar onder nummer 0478 - 632250 of per e-mail: info@hetbascour.nl