De mooiste Habbo kamers op Librium.TV

04/07/2008 09:34

Telegraaf Media Nederland

Deze zomer krijgen bezoekers van McDonald's de mooiste Habbo kamers te zien op Librium.TV. Dit digitale out of home kanaal binnen McDonald's, ontwikkelde voor Habbo - de grootste virtuele wereld voor tieners van Nederland - dit unieke concept. De mooiste Habbo kamer vormt een vast onderdeel binnen de serie van acht uitzendingen die over Habbo op Librium.tv worden getoond.

Bezoekers van Habbo, zogenaamde Habbo's, worden opgeroepen leuke, mooie en bijzondere kamers in te sturen, waarna de meest in het oog springende kamers te zien zijn op Librium.TV. De afleveringen zelf hebben telkens een wisselend thema. Met deze actie verwacht Habbo het aantal bezoekers te vergroten en bestaande Habbo's te activeren. Marcel Pordon, manager Habbo: "We zitten op Librium.tv bij McDonald's op de goede plek. Door deze aanpak bereiken we een groot gedeelte van onze doelgroep. Het concept van Librium.TV biedt ons de kans om tieners op een unieke manier te bereiken".

Over Habbo

Elke maand bezoeken 500.000 tieners Habbo, de grootste online ontmoetingsplaats voor tieners. In deze virtuele omgeving creëer je een digitale versie van jezelf, maak je nieuwe vrienden en kun je zelf de meest originele kamers ontwerpen. Ontdek Habbo op www.habbo.nl

Over Librium.TV

Librium is een dynamisch en snel groeiend mediabedrijf dat digital out-of-home TV kanalen ontwikkeld. Librium is een full service organisatie en richt zich op conceptontwikkeling, implementatie, beheer, content, productie en exploitatie ten behoeve van eigen en externe kanalen.

Habbo én Librium.TV zijn onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en omvat de Nederlandse activiteiten van TMG: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, HDC Media, Holland Combinatie, Basismedia, Telegraaf Tijdschriften Groep, Pilarczyk Media Groep, Telegraaf Productiehuis en Librium TV. In totaal exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd printtitels, even zoveel websites, diverse out of home TV-netwerken en een aantal videoproductiehuizen. Dat maakt Telegraaf Media Nederland het eerste complete mediahuis van Nederland, met verschillende mediamerken en - platformen, die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.





http://www.habbo.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (