Gemeente Maassluis

Jongerenwerk opent deuren Skills (voorheen Podiumcafé Unique)

Sinds oktober 2006 is de Stichting Jongerenwerk Westland actief in Maassluis. Een grote wens van zowel het Jongerenwerk als van het gemeentebestuur was een eigen onderkomen voor de jongerenwerkers. Die wens is 2 juni jongstleden in vervulling gegaan. Het jongerenwerk heeft namelijk sinds die datum een thuisbasis gevonden in het voormalige Podiumcafé Unique. Met de nieuwe bewoners krijgt het gebouw ook een nieuwe naam: Skills. Naast kantoorruimte biedt Skills ook volop gelegenheid voor activiteiten voor jongeren.

Natuurlijk trappelt het jongerenwerk om zich aan iedereen te presenteren. Skills, aan de Vloot 2008 in Maassluis zorgt voor een bruisende start. Zij opent voor alle belangstellenden voor het eerst haar deuren op zaterdag 12 juli van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Tijdens deze middag, die om 14.00 officieel wordt geopend, pakt het jongerenwerk goed uit. Er zijn verschillende indoor en outdoor activiteiten, zoals wandklimmen, bunji-trampoline, panna-voetbal en veel meer. Aansluitend presenteert Pop Up van de Culturele Raad in samenwerking met Pop Overleg Maassluis diverse (Maassluise) bands. Verder zorgt Skills voor wat hapjes, drankjes en een heerlijke barbecue. Skills heet iedereen graag welkom!