Gemeente Langedijk


4 juli 2008

Zwembad De Bever ontvangt de 25.000ste bezoeker

Dankzij een paar prachtige zomerse dagen kon afgelopen woensdag, 2 juli de 25.000ste bezoeker worden welkom geheten. De 12 jarige Johannes Verbeek uit Sint Pancras was dit jaar de gelukkige.

De voorzomer startte dit jaar al vroeg. Al voordat de officiële openingsdatum op 30 april, begon dit jaar al de meivakantie. Het buitenbad was dan ook een paar dagen eerder open.

Het personeel van zwembad de Bever kreeg er al snel weer zin in en vorige week werd alvast het cadeau klaargelegd voor de gelukkige 25.000ste.

Johannes werd natuurlijk door het personeel in het zonnetje zet en was heel blij met zijn cadeautjes, een mooi badlaken, een bos bloemen en een abonnement voor het volgende seizoen.

Op het programma staan nog de zwemvierdaagse van 11 t/m 14 augustus, het ontbijtzwemmen op 4 september , de nachtmarathon op 6 september en, na de sluiting, nog het zwemmen voor honden met baasjes op 8 september.

Al deze activiteiten geven de Bever gelegenheid om door te tellen en de 50.000 ste bezoeker te verwelkomen. Wanneer dat zal zijn is mede afhankelijk van het weer.