Antonov Automatic Transmission

4 juli 2008

Antonov Plc

( de Onderneming )

Wijziging directie

Antonov plc maakt met genoegen bekend dat de heer Willy Simon per direct is aangesteld als Non-executive Director. De heer Simon heeft de Belgische nationaliteit.

De heer Simon (57) heeft aanzienlijke internationale ervaring op bancair gebied met eerdere bestuursposities bij Generale Bank. Daarnaast is hij als CEO bij Fortis Investment Management van 1997 tot 2001 werkzaam geweest. Voorafgaand heeft de heer Simon 12 jaar bij Citibank London gewerkt alwaar hij de Financial Engineering Division in Europa heeft opgericht, in een later stadium was hij werkzaam als Managing Director, Equity Structuring and Specialised Leasing. De heer Simon startte zijn carrière bij Kredietbank N.V., waar hij uiteindelijk tot general manager van Kredietbank Bahrain werd benoemd.

De heer Simon is momenteel Executive Chairman van Keijser Capital, een Nederlandse broker, Non-Executive Chairman van de Supervisory Board van Playlogic, een Nedelandse onderneming beursgenoteerd aan NASDAQ, en Non-Executive Chairman van Bever Holding, een onderneming genoteerd aan Euronext.

De heer Simon heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Leuven, en heeft een post graduate degree in Europees Recht en Economie van Institut des Hautes Etudes Européennes (IHEE), Strasbourg.

Christopher Ross, Chairman van Antonov:

Ik ben zeer verheugd om de benoeming van Willy mee te kunnen delen. Hij draagt aanzienlijke kennis bij aan de Board op het gebied van business, management en financiën, zijn kennis is van onschatbare waarde nu onze onderneming internationaal aan het groeien is. .

Verdere bekendmaking van informatie is onder Schedule 2, paragraaf (g) van de AIM Rules niet benodigd.

Jos Haag, Director, Antonov plc

06 51 561 767