PontMeyer

P E R S B E R I C H T

Zaandam, 3 juli 2008

PontMeyer neemt Allplex over

PontMeyer N.V. ( PontMeyer ), een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland, maakt bekend dat Trima, één van haar drie groothandelsbedrijven, per vandaag alle activiteiten van Allplex B.V. ( Allplex ) heeft overgenomen. Allplex, gevestigd te Wijdewormer, is leverancier van hoogwaardige multiplexplaten en realiseerde in 2007 een omzet van circa 5 miljoen. Met deze overname versterkt PontMeyer haar positie op de markt voor plaatmaterialen aanzienlijk.

De heer C.P. Hooijschuur, oud-directeur van Allplex, zal zich de komende maanden bezig houden met de integratie van de activiteiten van Allplex in die van Trima.

/ / / / / /

Profiel

PontMeyer N.V. is een vooraanstaande leverancier van hout en materialen in de Nederlandse bouw-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Het concern heeft 1.062 medewerkers in dienst, verspreid over 52 vestigingen in Nederland. Dankzij een klantgerichte marktbenadering, een groeiend, innovatief en aansprekend producten- en dienstenaanbod, een fijn vertakte geografische spreiding en een hoge servicegraad is PontMeyer een toonaangevende, betrouwbare en onmisbare partner voor bouwend Nederland.

Voor nadere informatie:

De heer ir. G.W.F. Hol

De heer J.P. Kruijer RA

telefoon: 075 6536 210 / 234