Eindexamenexpositie Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming 4 t/m 6 juli 2008


Expositie van schilderijen, tekeningen, sculpturen, installaties en nieuwe media van 4 t/m 6 juli 2008

AMSTERDAM, 20080702 -- In juli staan de spotlights op afstudeerders van de Academie voor Beeldende Vorming Amsterdam. Bekijk hun filmpjes op www.dateeenkunstenaar.nl voor een voorproefje. De opening van de expositie van schilderijen, tekeningen, sculpturen, installaties en nieuwe media, vindt plaats op vrijdag 4 juli 2008, 17.00 uur. Tijdens deze opening en op zaterdag 5 en zondag 6 juli zijn de kunstenaars aanwezig.

In de Academie voor Beeldende Vorming, onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten worden studenten opgeleid tot docenten met één been in de kunstwereld en de andere in de wereld van het onderwijs. De grenzen tussen deze twee werelden worden verenigd in een bijzondere mentaliteit waarmee afstudeerders afscheid nemen van de opleiding.
Het diploma van de opleiding tot Docent beeldende Kunst en vormgeving geeft bevoegdheid om op ieder niveau, van basisschool tot hoger beroepsonderwijs, en buitenschools zoals bij culturele instellingen, les te geven in de beeldende vakken en CKV 1, 2 en 3





Ingezonden persbericht