Ingezonden persbericht


Noordervaart 172A Stompetoren, bedrijvenpark "De Noordervaart"

Vrijdag 4 juli a.s. om 15:00 uur zal er op bovengenoemde locatie een officiële opening door burgemeester P.G. Moeijes van de Gemeente Schermer worden verricht. Graag nodigen wij u, namens onze opdrachtgever Drainim Vastgoed B.V., uit om hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend bent u van harte welkom om een borrel te komen drinken op de bouwlocatie.

Van dit in aanbouw zijnde bedrijvenpark met totaal 23 units is inmiddels al 40% verkocht. De prijzen zijn vanaf 99.500,= v.o.n. exclusief BTW.

Bovengenoemde nieuwbouwontwikkeling zal een grote bijdrage leveren aan de nodige dynamiek en bedrijvigheid in Stompetoren. Ook de kleine en middelgrote ondernemers hebben nu de gelegenheid om zich te vestigen in Stompetoren. Door deze opzet van units in verschillende afmetingen vanaf 86 tot 230 m² ontstaat er een versterkende werking voor elke ondernemer die zich hierin gaat vestigen. Tevens kunnen de units onderling aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor ontstaat er voor elke ondernemer een maatpak naar eigen behoefte.

De ligging van het bedrijvenpark "De Noordervaart" kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid; via de op- en afrit naar de Noordervaart is de snelweg A9, maar ook de snelweg A7 vlot te bereiken. Het bedrijvenpark heeft een gunstige ligging, eigen identiteit, wordt uitgevoerd met duurzame materialen en is in prijs bijzonder aantrekkelijk.



Ingezonden persbericht