Gemeente Schiedam


Mei

Schiedamse Kunstmarkt

20 mei 2008

Op zaterdag 5 juli 2008 zal de eerste Schiedamse kunstmarkt worden gehouden. Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde boekenmarkt ontstond de vraag, of er bij één van de volgende versmarkten weer een markt worden georganiseerd. De keuze is gevallen op een kunstmarkt.

Winkeliersvereniging Hoogstraat nodigt kunstenaars graag uit om aan de kunstmarkt deel te nemen. Niet alleen professionele kunstenaars, maar zeker ook amateurs zijn van harte welkom. Er wordt naar gestreefd tot een gevarieerd aanbod te komen. De versmarkt zal op 5 juli worden gehouden op de Grote Markt. De kunstmarkt vindt plaats op het aansluitende deel van de Hoogstraat, de Korte Dam en de Lange Haven/Dam. Gestreefd wordt naar een markt van ongeveer 30 à 40 kramen.

Wilt u deelnemen aan de kunstmarkt, die duurt van 9.00 tot 17.00 uur, dan moet u zich vooraf aanmelden. De kosten bedragen 40,- (incl. BTW) per kraam van 4 meter. In de nabijgelegen ABC garage kan voor 11,- per dag worden geparkeerd.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan Nannie van der Post info@hand-maid.nl of telefonisch contact op te nemen via 06-5169 7944. Zij stuurt u dan een inschrijfformulier toe. Ook voor vragen kunt u bij haar terecht. Toewijzing van de kramen geschiedt in volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren.