Mojo Concerts

Win een meet & greet met Justice

Het overbekende symbool van Justice '¹' dat zelfs de titel van hun album werd, heeft een prominente plek in de live optredens van Gaspard Augé en Xavier de Rosnay. Voor het optreden met 5 days off in Amsterdam wordt het publiek nu ook gevraagd hun eigen kruis mee te nemen. Wees origineel en denk eens bijvoorbeeld aan zelf ontworpen T-shirts, fake tattoos, kartonnen creaties... alles is welkom, zolang het geen gevaar oplevert voor jezelf of de overige bezoekers.

De twee meest originele kruizen winnen een meet & greet met het duo direct na de show en een gesigneerde 12" van de hit DVNO. Kruizen die het zicht belemmeren of een gevaar voor andere bezoekers zouden kunnen opleveren dingen mee naar de Meet & Greet maar mogen niet mee de zaal in. Deze worden in bewaring genomen en zijn na afloop van de avond weer op te halen door de rechtmatige eigenaar.

Snelle ontwerpers kunnen ook al een foto of filmpje van hun creatie sturen naar info@5daysoff.nl. Een selectie wordt gepost op de website van 5 days off en maakt nog kans op kaarten voor de avond zelf, en een 5 days off T-shirt. Meer informatie is terug te vinden op de 5 days off website.

Op de vierde dag van het electronische muziekfestival 5 days off zijn alle ogen gericht op Justice: het stokpaardje van het hippe Franse Ed Banger label dat vorig jaar zomer definitief doorbrak met het aanstekelijke D.A.N.C.E. Ook de electro-dj's Erol Alkan, Dr Lektroluv, Feadz en Spliph zijn van de partij.

Zaterdag 5 juli 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 35,- (exclusief servicekosten)
Tijden: 22.00 - 06.00 uur

Kaartverkoop via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.