Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Man in elkaar geslagen in Loosdrecht

Loosdrecht, 08-07-2008 o Een 32-jarige inwoner van Loosdrecht liep op zondagavond 6 juli rond 20.00 uur over de Nieuw Loosdrechtsedijk toen hij door drie mannen op fietsen werd aangesproken. De mannen stopten en spraken hem aan, maar toen de man aangaf uit Polen te komen en geen goed Nederlands te spreken, werd hij hard in zijn gezicht geslagen waardoor hij viel.

Vervolgens werd hij nog een aantal keren geslagen en geschopt toen hij op de grond lag. Toen de mannen weggingen, is de man weer opgestaan en naar huis gegaan. De volgende dag is de man naar het ziekenhuis gegaan en heeft hij aangifte gedaan. Hij heeft flinke zwellingen en verwondingen in het gezicht en zwaar gekneusde ribben. Een onderzoek naar het gebeuren is ingesteld.

Signalement: het gaat om drie blanke mannen. Een was een gespierde man, rond de 1.90 meter lang en ongeveer 35-40 jaar oud. De andere twee mannen waren ongeveer 25-30 jaar en rond de 1.80 meter lang. Ze hadden een normaal postuur en zwart haar.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident of personen die meer kunnen vertellen. Zij kunnen contact opnemen met de politie Gooi en Vechtstreek via het nummer 0900 8844. Wie liever anoniem reageert kan dit doen via Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.