Ingezonden persbericht


Persbericht
7 juli 2008

BEKENDMAKING WINNAARS STUDENT OF THE YEAR

Aanstaande donderdag, 10 juli, zal in club Odeon in Amsterdam de ontknoping van de Student of the Year verkiezing plaatsvinden. Na een maandenlange strijd zal bekend worden welke student en studente hebben laten zien over zowel Beauty als Brains te beschikken. Tijdens het feest zal tevens het Studentenhuis van het Jaar 2008 bekend worden gemaakt.

BEAUTY & BRAINS
De Student of the Year verkiezing is een zoektocht naar de student en studente die als beste Beauty & Brains combineert. De studenten worden door middel van een fotoshoot getest op hun schoonheid. Het schrijven van een column en het uitvoeren van een reporteropdracht (voor Giel Beelen) behoren tot de Brains-opdrachten. De winnaars ontvangen onder andere een reis naar Turkije, aangeboden door Vakantiepunten, en een castingcontract bij Dutch Casting Agency. De studenten die nog steeds kans maken op de titel zijn: Esther Weijkamp uit Den Bosch, Leon Hoevenaars uit Breda, Alain Nillesen uit Rotterdam, Daniella van Duren uit Zwolle, Carola Meijer uit Uitgeest en Hans Klis uit Leiden.

BATTLE
Tijdens de Studentenhuis van het Jaar verkiezing gaan we op zoek naar het gezelligste studentenhuis van Nederland. De huizen presenteren zichzelf door middel van een online profiel. Daarnaast kunnen ze elkaar uitschakelen tijdens een studentikoze battle. De huizen strijden om een lang weekend weg met het hele huis, aangeboden door Vakantiepunten.

GLITTER EN GLAMOUR
Het finalefeest van aanstaande donderdag in Odeon staat in het teken van Glitter & Glamour. Het muzikale programma wordt gevuld door pianoshow HIPP en de dj's Victor Coral, Brian S en Hitmeister D. De presentatie van de avond wordt gedaan door Mariana Verkerk: internationaal bekend fotomodel en tevens presentatrice van de Scandinavische Next Top Model. Zij zal tevens de prijs uitreiken voor de meest fotogenieke studenten. Deze twee studenten winnen een entreekaart voor de Model Convention ter waarde van 395 euro.

Voor meer informatie, persaccreditaties voor het feest of interviews met de finalisten kunt u contact opnemen met Willemien Bouwers, Hoofdredacteur Studenten.net: 050- 210 2866
of 06- 18 23 59 12.

- Studenten.net ( www.studenten.net )


- Student of the Year ( www.studentoftheyear.nl )


- Studentenhuis van het Jaar ( www.studentenhuisvanhetjaar.nl )