Gemeente Putten

Straatsportevenement CU! Around op vrijdag 11 juli (07-07-2008)


---

Putten, 7 juli 2008

De gemeente Putten en de Gelderse Sport Federatie organiseren op vrijdag 11 juli het straatsportevenement CU! Around (spreek uit: see you around) in Putten. Die dag zijn er van 18.30 tot 21.00 uur diverse activiteiten voor jongeren op het Fontanusplein. Jongeren van 13 t/m 20 jaar worden uitgedaagd om mee te doen aan streetsoccer, beachvolleybal en basketball. Daarnaast is Panna Events aanwezig met een panna arena en een dj zorgt voor een lekker zomers sfeertje. CU! Around wordt geopend om 18.30 uur door wethouder F.W. Fabriek.

Jongeren die meedoen aan CU! Around kunnen leuke prijzen winnen. Intersport Putten heeft toegezegd mooie prijzen te sponsoren. Deelname aan CU! Around is gratis. Jongeren kunnen zich inschrijven op de dag zelf of via www.cu-around.nl. Uiteraard is iedereen van harte welkom om bij dit sportevenement te komen kijken. Mis het niet!

Lokale sportaanbieders worden zoveel mogelijk betrokken bij CU Around! Zo helpen SDC Putten en volleybalvereniging OMS mee en ook jongerencentrum De Krakerrr heeft medewerking toegezegd. Verder verzorgt het sportcentrum Putten een spectaculaire demonstratie Taekwondo.

CU! Around biedt voor jongeren een uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende sporten en verenigingen.

Meer informatie is te vinden op www.cu-around.nl.

Poster CU! Around