Roto Smeets de Boer NV

VOORGENOMEN OPENBAAR BOD VAN HOMBERGH/DE PUNDERT GROUP EN RSDB N.V. BIEDINGSBERICHT WORDT BINNEN 6 WEKEN TER GOEDKEURING BIJ AFM INGEDIEND

Dit is een gezamenlijk persbericht van Vadeho II B.V., een onderneming van de Hombergh/De Pundert Group ('HHBV') en RSDB N.V. ('RSDB') op grond van artikel 7 lid 1 van het Besluit openbare biedingen Wft. Deze aankondiging bevat geen bod op de gewone aandelen RSDB N.V. (de 'Aandelen''). Deze mededeling is niet bestemd voor vrijgave, distributie of publicatie, geheel noch gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Australië, Japan of Italië´. Onder verwijzing naar het gezamenlijke persbericht van HHBV en RSDB van 14 juni 2008 waarin is aangekondigd dat zij, onder de voorwaarde van het verkrijgen van financiering door HHBV, voorwaardelijk overeenstemming hadden bereikt over een voorgenomen openbaar bod (het 'Bod') van HHBV op alle uitgegeven en uitstaande Aandelen van RSDB tegen een biedprijs van EUR 40 per Aandeel (cum dividend), geeft HHBV hierbij een update met betrekking tot de voorbereidingen van het voorgenomen Bod.

HHBV voorziet nog maximaal 6 weken nodig te hebben om de documentatie en financiering met betrekking tot het voorgenomen Bod af te ronden. HHBV verwacht derhalve binnen 6 weken een verzoek tot goedkeuring van het biedingsbericht te kunnen indienen bij de Autoriteit Financiële Markten.

Over HHBV

HHBV is een Nederlandse investeringsmaatschappij gericht op de industriële sector. HHBV heeft diverse investeringen in de cement en energie industrie. De strategie van HHBV is erop gericht een meerderheidsbelang te krijgen in bedrijven met een sterk management die meestal opereren in een sector waar geconsolideerd moet worden.

Over RSDB

RSDB NV is opgenomen in de notering van NYSE Euronext met Amsterdam als marktingang. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde '- omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in twee business lines: Print Productions: gericht op het efficiënt vervaardigen van full service rotatiedrukwerk en Marketing Communications - gericht op het optimaal faciliteren van het 'eigen communicatiekanaal' van opdrachtgevers door middel van effectieve, cross-media communicatieconcepten.

Website adres: www.rsdb.nl

Teteringen/Hilversum, 11 juli 2008