Warchild


MNR on a Mission
Op 12 juli a.s. starten Menno Heineman en Xander van Rijswijk, van MNR Groep, de motoren van hun Toyota Landcruiser 100D, om deel te nemen aan een monstertocht van 11.500 km; de Peking Callenge! De naam `MNR on a Mission' heeft het team niet zonder reden gekozen. Met de deelname aan deze uitdaging willen ze het werk van War Child ondersteunen. Het doel is ten minste EUR20.000,= bijeen te rijden, een bijzonder streven!!

War Child heeft alle vertrouwen in het enthousiaste duo. De inzet is groot en voor het trotseren van het Oeral gebergte, doorkruisen van grimmig Siberie, de desolate vlakte van Mongolie en het tarten van de Gobi woestijn wordt inmiddels volop getraind. 6 augustus komen Menno en Xander aan in Peking, waar twee dagen later de Olympische Spelen beginnen.

Door middel van sportieve en creatieve activiteiten probeert War Child de oorlog uit een oorlogskind te halen. Hierdoor wordt geïnvesteerd in het psychosociale welzijn van kinderen die slachtoffer zijn van gewapende conflicten. De steun van `MNR on a Mission' kunnen wij ontzettend goed gebruiken en de actie van Menno en Xander wordt dus met bijzonder veel plezier ondersteund.

Wil jij Menno en Xander ook steunen, door een bijdrage te geven of ze te volgen tijdens de voorbereiding en de bizarre tocht? Stuur dan een email naar: mheineman@mnrgroep.nl of kijk op www.pekingchallenge.nl voor meer informatie.