Politie Limburg-Noord

Drie gewonden bij steekpartij in Venray; verdachten aangehouden


Datum: 13-07-2008
Tijd bericht: 11:47
Plaats: Venray
De politie heeft zondagmorgen drie verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij die even voor half zes plaatsvond aan de Deurnesweg.

Het gaat om drie mannen uit Eindhoven van 19, 30 en 31 jaar oud. Bij de steekpartij raakten drie mannen uit Helmond gewond. Het betreft twee mannen van 25 jaar oud en een 26-jarige man. Twee van hen zijn opgenomen in het ziekenhuis, waarvan één met ernstig letsel. Ze zijn niet in levensgevaar. Het derde slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis. De politie zoekt nog getuigen.

Voor zover nu bekend, vond de steekpartij plaats nadat de slachtoffers op stap waren geweest. Op weg naar huis onstond er bijna een aanrijding met een andere auto waarna een woordenwisseling ontstond. Beide partijen vervolgden hun weg, maar op enig moment werden ze door de betreffende auto ingehaald. Ter hoogte van de Deurnesweg onstond opnieuw een woordenwisseling. Bij de daaropvolgende steekpartij raakten de slachtoffers gewond.

De verdachten reden daarna weg in de richting van Helmond / Eindhoven. De politie Eindhoven kwam de verdachten op het spoor waarna ze zijn aangehouden. Het drietal is ingesloten en zit vast voor verder onderzoek.

De politie is nog op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of meer weten van deze zaak. Zij kunnen contact opnemen met de politie Venray via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.