Persberichten Eemland noord

Utrecht, 13-07-2008

Agent houdt in vrije tijd geweldpleger aan

BAARN- Een agent heeft zondagmorgen 12 juli in zijn vrije tijd een 24-jarige geweldpleger uit Baarn aangehouden.

De dronken man viel bezoekers van een horecagelegenheid aan de Eemnesserweg lastig. Hij werd de horecagelegenheid uitgezet, maar zette zijn vervelende gedrag buiten voort. Hij raakte in gevecht met een andere man. De agent trok de twee uit elkaar en hield de verdachte aan. De man kreeg twee processen-verbaal, een voor openbare dronkenschap en een voor hinderlijk gedrag. Het slachtoffer wilde geen aangifte doen van mishandeling.

Man gewond na verkeersongeluk

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG- Een 23-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg is vrijdagmiddag 11 juli gewond geraakt bij een verkeersongeluk.

Omstreeks 16.50 uur kreeg de politie een melding van een verkeersongeluk op de Edisonweg. Daar had een botsing plaatsgevonden tussen twee autos. Op de kruising met de Harsaterdrecht gaf een 21-jarige automobilist geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 32-jarige automobilist Amersfoort. Een botsing was het gevolg, waarbij de bijrijder van de 32-jarige Amersfoorter zwaar gewond raakte. Hij werd met gebroken ribben en een gescheurde long naar het ziekenhuis gebracht.

Bromfietsster gewond

BAARN- Een 18-jarige bromfietsster uit Baarn is vrijdagmiddag 11 juli gewond geraakt bij een verkeersongeluk.

Omstreeks 12.50 uur kreeg de politie een melding van een verkeersongeluk. De bromfietsster reed op de Eemweg in de richting van de Eemstraat toen ze op de kruising met de Rembrandtlaan geen voorrang kreeg van een 35-jarige automobiliste uit Baarn. De twee kwamen met elkaar in botsing. De bromfietsster werd naar het ziekenhuis vervoerd met verwondingen aan haar knieën.